Datça Açıklarında Deprem : Datça açıklarında 5,5 büyüklüğünde deprem : Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Datça Açıklarında Deprem : Datça açıklarında 5,5 büyüklüğünde deprem : Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.. Afad (afet ve acil durum yönetimi deprem dairesi başkanlığı) verililerine göre saat 21.44 sularında muğla'ya bağlı datça ilçesi açıklarında richter ölçeğine göre 3.8 şiddetinde bir deprem meydana geldi. (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, ege denizi'nde saat 18.23'te 4,2 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Ege denizi'nde datça açıklarında saat 13.22'de 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesinde 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Datça'nın 49,94 kilometre açığındaki depremin derinliği, 4,32 kilometre olarak belirlendi.

(afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, ege denizi'nde saat 18.23'te 4,2 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Afad\'ın verilerine göre datça açıklarında saat 20.08\'de 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad 'ın son dakika olarak aktardığı bilgiye göre datça açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ege denizi'nde datça açıklarında saat 13.22'de 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin şiddeti richter ölçeğine göre 5.2 olarak ölçüldü.

Muğla Datça'da korkutan deprem
Muğla Datça'da korkutan deprem from www.krttv.com.tr
.kandilli rasathanesi verilerine göre ise deprem 3,4 büyüklüğünde yerin 26,7 kilometre altında kaydedildi.bilindiği gibi muğla'nın marmaris ilçesi açıklarında ve datça'da sıklıkla depremler yaşanıyor. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad, datça açıklarında saat 23.20'de 4,1 büyüklüğünde depremin meydana geldiğini açıkladı. Afad (afet ve acil durum yönetimi deprem dairesi başkanlığı) verililerine göre saat 21.44 sularında muğla'ya bağlı datça ilçesi açıklarında richter ölçeğine göre 3.8 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Afad\'ın verilerine göre datça açıklarında saat 20.08\'de 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde can kaybı olmazken, çok sayıda kişi korku ile kendini sokağa attı. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklama, deprem datça'ya 137 km uzaklıktaki yunanistan'ın lasithi adasında oldu.

Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Muğla'nın datça ilçesi açıklarında bir deprem meydana geldi. Ege denizi açıklarında bir deprem meydana geldi. Afad'ın aktardığına göre, saat 22.57'de muğla datça açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremler 4.0 ve 3.4 büyüklüklerinde. Afad, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4.7'lik bir depremin meydana geldiğini bildirdi. Yerin 7.17 kilometre derinliğinde olan deprem, datça'da hissedildi. Saat 23:28'de olan depremin derinliğinin 2.51 kilometre, büyüklüğünün de 5.1 olduğu duyuruldu. Afad'dan yapılan açıklama, deprem datça'ya 137 km uzaklıktaki yunanistan'ın lasithi adasında oldu. Depremde can kaybı olmazken, çok sayıda kişi korku ile kendini sokağa attı. Muğla'nın datça ilçesinde 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad verilerine göre, muğla'nın datça ilçesinin açıklarında deprem meydana geldi. Deprem yerin 8.32 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Datça açıklarında 4.3 büyüklüğünde deprem:

Türkiye deprem açısından etkin bir dönemde. Ege denizi açıklarında bir deprem meydana geldi. Deprem, datça'nın yanı sıra çevrelerinde de hissedildi. Ege denizi'nin datça açıklarında saat 19.04'te 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Datça açıklarında korkutan deprem - Son Dakika Haber
Datça açıklarında korkutan deprem - Son Dakika Haber from i4.hurimg.com
Depremin şiddeti richter ölçeğine göre 5.2 olarak ölçüldü. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında deprem oldu. Saat 23.34'te merkez üssü akdeniz datça açıklarında 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad tarafından yapılan açıklamada ege denizi'nde muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 02.40'ta 4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Derinliği 7.9 kilometre olarak ölçülen deprem, çevre yerlerden de hissedildi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre; Muğla'nın datça ilçesinde 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Muğla'ya bağlı datça açıklarında 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Muğla'nın datça ilçesi açıklarında, richter ölçeğine göre, 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği 28 kilometre olarak belirlendi. Depremde can kaybı olmazken, çok sayıda kişi korku ile kendini sokağa attı. Son dakika haberine göre, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Datça'nın 49,94 kilometre açığındaki depremin derinliği, 4,32 kilometre olarak belirlendi. Ege denizi açıklarında bir deprem meydana geldi. Afad, datça açıklarında saat 23.20'de 4,1 büyüklüğünde depremin meydana geldiğini açıkladı. Deprem, datça'nın yanı sıra çevrelerinde de hissedildi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Afad, muğla'nın datça ilçesi açıklarında deprem meydana geldiğini duyurdu. Saat 23:28'de olan depremin derinliğinin 2.51 kilometre, büyüklüğünün de 5.1 olduğu duyuruldu. Depremin yaklaşık 8,5 kilometre derinlikte olduğu ve muğla'nın datça ilçesine 230 kilometre uzaklıkta gerçekleştiği belirlendi. Depremin merkez üssünün datça'ya uzaklığı 37.60 km kilometre olarak ölçüldü.

Ege denizi açıklarında bir deprem meydana geldi. Depremler 4.0 ve 3.4 büyüklüklerinde. Deprem, datça'nın yanı sıra çevrelerinde de hissedildi. Saat 23.34'te merkez üssü akdeniz datça açıklarında 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ege denizi'nin datça açıklarında saat 19.04'te 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Datça açıklarında korkutan deprem | 3. Sayfa
Datça açıklarında korkutan deprem | 3. Sayfa from i.haber3.com
Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin merkez üssünün datça'ya uzaklığı 37.60 km kilometre olarak ölçüldü. Yerin 7.17 kilometre derinliğinde olan deprem, datça'da hissedildi. Depremin yaklaşık 8,5 kilometre derinlikte olduğu ve muğla'nın datça ilçesine 230 kilometre uzaklıkta gerçekleştiği belirlendi. Son dakika haberine göre, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Ege denizi'nde datça açıklarında saat 13.22'de 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad'ın aktardığına göre, saat 22.57'de muğla datça açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ege denizi'nde datça ilçesi açıklarında saat 14.01'de 4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Depremler 4.0 ve 3.4 büyüklüklerinde.

Muğla'nın datça ilçesi açıklarında bir deprem meydana geldi. Afad\'ın verilerine göre datça açıklarında saat 20.08\'de 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 7.17 kilometre derinliğinde olan deprem, datça'da hissedildi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem yerin 8.32 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin yaklaşık 8,5 kilometre derinlikte olduğu ve muğla'nın datça ilçesine 230 kilometre uzaklıkta gerçekleştiği belirlendi. Afad, muğla'nın datça ilçesi açıklarında deprem meydana geldiğini duyurdu. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Ege denizi'nde datça ilçesi açıklarında saat 14.01'de 4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ege denizi'nde datça açıklarında saat 13.22'de 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Depremin derinliği 320 km olarak ölçüldü datça deprem. Afad verilerine göre, muğla'nın datça ilçesinin açıklarında deprem meydana geldi.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook